Freebyte.gr
Πρόσφατοι Σύνδεσμοι | Νέοι Σύνδεσμοι | Επικοινωνία
Ελεύθερα γραφικά
Ελεύθερες πληροφορίες
Ελεύθερες υπηρεσίες
Ελεύθερο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Ελεύθερο λογισμικό
Φυλλομετρητές
Οι νεώτεροι Σύνδεσμοι

 1. Πρόγραμμα Πελατολογίου Προστέθηκε: 2002-12-6 Πρόγραμμα πελατολογίου,για διαχείριση πολλαπλών αρχείων με καρτέλες πελατών-προμηθευτών,με χρεωπιστώσεις κ.λ.π. από τον Θανάση Κανέλλη . Οδηγίες από freebyte.gr έχουμε ανεβάσει την έκδοση 1.01 έχει δοκιμαστεί σε Windows 7 και δουλεύει σωστά με συμβατότητα Windows Xp (αλλαγή συμβατότητας με δεξί πλήκτρο στο αρχείο PELATOLOGIO.EXE επιλογή Ιδιότητες)
  http://www.freebyte.gr/pelsetup.zip
 2. Πρόγραμμα πελατολογίου Προστέθηκε: 2002-12-6 Πρόγραμμα πελατολογίου,για διαχείριση πολλαπλών αρχείων με καρτέλες πελατών-προμηθευτών,με χρεωπιστώσεις κ.λ.π. από τον Θανάση Κανέλλη .
  http://www.freebyte.gr/pelsetup.zip
 3. SkounyCrypt Προστέθηκε: 2013-03-31 SkounyCrypt βασικό πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου με πολύ ισχυρή κρυπτογράφηση και συμπίεση από το Γιάννη Σκουνάκη .
  http://www.skouny.net
 4. Αποδείξεις Προστέθηκε: 2012-05-18 Αποδείξεις,πρόγραμμα καταγραφής αποδείξεων,καταχωρίστε γρήγορα και εύκολα τις αποδείξεις σας,κατηγοριοποιήστε τα έξοδά σας και κάντε τον οικονομικό σας απολογισμό,από Smart Software .
  http://www.smartsoftware.gr
 5. FAMILY MANAGER ( Οργάνωση Οικογενειακών Θεμάτων) Προστέθηκε: 2012-05-18 Το Family Manager βασικό σκοπό έχει την οργάνωση οικογενειακών ενεργειών όπως ενημέρωση εσόδων – εξόδων,καθημερινών εργασιών (ραντεβού,πληρωμές,υποχρεώσεις),ώρες εργασίας και το αντίστοιχο κόστος,την παρακολούθηση λογαριασμών πληρωμών,την καταχώρηση μεταβαλλόμενων τιμών και την πρόοδο τους (Τιμές δεικτών υγείας,χρηματιστηριακοί δείκτες,τιμές αγαθών κλπ),επικοινωνία με συνεργαζόμενα μέλη μέσω e-mails,υπενθύμιση δραστηριοτήτων 24ώρου,διαχείριση αλληλογραφίας κλπ.
  http://www.prosfero.gr/default.asp?iID=EIKJFD
 6. Τηλεφωνικός Κατάλογος Προστέθηκε: 2012-05-18 Τηλεφωνικός κατάλογος,πλήρης εφαρμογή διαχείρισης επαφών.
  http://www.cube8-gr.net/phonebook.html
 7. Αποδείξεις Προστέθηκε: 2012-05-18 Αποδείξεις,δωρεάν πρόγραμμα αποδείξεων,για να καταχωρείτε και να οργανώνετε τις αποδείξεις δαπανών σας .
  http://www.cube8-gr.net/receipts.html
 8. Fireceipt Προστέθηκε: 2012-05-18 Fireceipt πρόγραμμα για τη καταχώριση και διαχείριση των αποδείξεων .
  http://www.digitalnews.gr/9984/fireceipt-apodeixeis-eforias
 9. ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Προστέθηκε: 2012-05-18 ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,με την εφαρμογή αυτή μπορούμε να καταχωρήσουμε τις αποδείξεις που συγκεντρώνουμε,ενώ παράλληλα ορίζοντας το φορολογούμενο εισόδημά μας,το προγραμμα υπολογίζει την αξία των απαιτούμενων αποδείξεων και μπορούμε να δούμε πόσο κοντά είμαστε στο στόχο μας από το Χρήστο Μπακογιάννη .
  http://apodeikseis.bakojohn.com
 10. Αποδείξεις Αγορών / Λιανικής Προστέθηκε: 2012-05-18 Αποδείξεις Αγορών / Λιανικής,ελέγξτε τα οικονομικά σας και παρακολουθήστε την πορεία των δαπανών σας στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας,ενώ ταυτόχρονα κρατείστε τακτοποιημένες τις αποδείξεις αγορών που συγκεντρώνετε από Θεόφιλο Πλευράκη .
  http://www.tplevrak.gr/?q=node/266

Νέες εφαρμογές από το , Μάθετε τα τελευταία νέα για αυτές τις εφαρμογές

Γιορτάζουμε τα 18 Χρόνια λειτουργίας του

12/01/1999 - 12/01/2017

Αποκτήστε τη φοιτητική έκδοση του αντιβιοτικού προγράμματος Quick Heal IS με 20 Ευρώ , για τους φίλους φοιτητές (δικαιολογητικά ιδιότητας απαραίτητα για την αγορά)Ελεύθερη φιλοξενία ιστοσελίδων,free web hosting με δικό σας domain .gr ή άλλο με τη συνεργασία του freebyte.gr .

Greek Users Free Web Hosting


Προσφορά σε Πρόγράμμα διαχείρισης Πελατών & Προμηθευτών σε συνεργασία με την εταιρία κατασκευής λογισμικού (κατεβάστε το demo)


Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια από Crazysoft τώρα και για Windows , βρείτε τις εκπτώσεις στο


Σε συνεργασία με την εταιρία Serif Software μπορούν και οι φίλοι του να χρησιμοποιήσουν δωρεάν τα εξαιρετικά προγράμματα της , κάντε κλίκ στο banner

FREESerifSoftware.com

Οι φίλοι του του μπορούν να ανανεώνουν ή κατοχυρώνουν .gr domain μόνο με 10 Ευρώ + Φ.Π.Α. 24 % το χρόνο , προσφορά από Kissamos Internet Services

Το λειτουργεί με την έγκριση και συνεργασία του http://www.freebyte.com

το site των ελεύθερων ψηφιολέξεων της Ελλάδας ! Από το 1999 μαζί σας !

Μιχάλης Πατερομιχελάκης

webmaster@freebyte.gr

Graphics creation by John Raftakis


Επισκέπτες

Created by
kissamosinternetservices
http://www.kissamos.com/kis.html